Optometrie

OVN-logo-white

Zorg voor ooggezondheid

Vakkundig

Met de zorg voor je ogen wil je natuurlijk geen enkel risico nemen. Daarom is het goed om te weten dat niemand zich zomaar optometrist mag noemen. De titel van optometrist is wettelijk beschermd.

De optometrist kijkt verder

Gezonde ogen zijn ontzettend belangrijk in ons dagelijkse functioneren. Toch kan iedereen te maken krijgen met oogklachten of verminderd zien. Zeker als je ouder wordt. Ook lopen sommige mensen extra risico op het ontwikkelen van een oogziekte, bijvoorbeeld als deze in hun familie voorkomt. Door dit vroegtijdig te signaleren, kun je de gevolgen zoveel mogelijk beperken. Het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat bij meer dan de helft van de mensen met een visuele beperking in Nederland, deze beperking met een tijdige interventie goed te voorkomen was geweest of goed te behandelen. Ga daarom op tijd naar de optometrist.

The next step in oogonderzoeken

Met het oogonderzoek van de EasyScan kan eenvoudig oogaandoeningen gedetecteerd worden zoals bijvoorbeeld AMD, diabetische retinopathie en glaucoom. Niet alleen stelt deze technologie ons in staat om dergelijke afwijkingen in een heel vroeg stadium te detecteren, dit gebeurd tevens middels een klantvriendelijke ervaring.

Zonder te druppelen

Werkt met zeer kleine pupillen:
De EasyScan kan door kleine pupillen
(tot een diameter van 1,5 mm) een scan maken.

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Koopzondag!

Op zondag 25 augustus

zijn wij geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur