Kinder monturen

Kinderbrillen zijn stoer, hip, cool, eigentijds, modieus… Noem maar op.

Vingino kinderbrillen

De lijn van Vingino heeft het allemaal. Het zijn vlotte en speelse monturen. Je vindt talloze stijlen in de brillen terug. Stoere, karakteristieke brillen, maar ook dromerig, vrolijk en speels. Het zijn brillen die kinderen beslist dolgraag willen dragen. De monturen zitten zo comfortabel dat kinderen niet eens echt zullen merken dat ze een bril ophebben. De designs van de Vingino brillen zijn erg uiteenlopend, en bieden een leuke combinatie van verschillende stijlen.

VinginoEr worden ook eisen gesteld aan een bril voor kinderen. Niet alleen moet deze er leuk uitzien, maar ook stevig zijn. De bril krijgt meestal veel te verduren, zoals spelen en stoeien etc, dus de brillen moeten tegen een stootje kunnen. En dat kan de Vingino kinderbril. Deze is modieus en ook van goeie kwaliteit. Slim gebundelde eigenschappen voor een kinderbril.

Vingino kinderbrillen is een bekend modemerk met haar roots in Nederland. En niet zonder reden is Vingino nu ook in meer dan 14 landen verkrijgbaar. Na de succesvolle kledinglijn presenteert Vingino ook kinderbrillen voor jongens en meisjes. Voor kinderen in de categorie 6-12 jaar. De brillen zijn met precies hetzelfde gevoel voor stijl gecreëerd.

Dutz Kidz

Met originele designs, fantasierijk kleurgebruik, duurzaam materiaalgebruik en kennis van de laatste fashionmode voor kinderbrillen  is een topcollectie gegarandeerd.

Kinderen zijn zich bewust van de laatste trends en volgen wat hun favoriete social media personalities dragen – en willen hetzelfde! Of jongeren nu een fashionista, embracing hip-hopper of realy cool willen zijn, oogmode voor kinderen laat het toe om hun gevoel voor stijl en persoonlijkheid te laten shinen. De laatste Dutz kidz collecties worden gekenmerkt door gebruik van metaal in levendige kleuren en zijn leuk, speels, eigenwijs en volledig kleurrijk!

De onbevreesde vormen, sprekende kleurcombinaties en samenspel tussen patronen dragen samen bij aan de populariteit van de Dutz kidz collectie.

Kinder monturen

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

STROOMONDERBREKING

Geachte klant. In verband met werkzaamheden aan het net sluit Enexis vandaag de stroom af tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Hierdoor zijn wij tijdens deze periode gesloten. Excuses voor het ongemak.