Hoyalux iD WorkStyle V+

Ideaal voor op kantoor en bij uw hobby

Hoyalux iD WorkStyle V+ is een geavanceerd indoor brillenglas voor kantoorwerk of precisietaken, met optimaal diepte en breedte zicht op nabij en tussenaftand. Er zijn drie designs, elk afgestemd op een specifieke kijkafstand.

Dankzij de gepatenteerde Integrated Double Surface Design (iD) technologie wordt rekening gehouden met de manier waarop ieder afzonderlijk oog beweegt en voor elk oog de benodigde correctie in kaart gebracht. Tijdens het high-tech FreeForm productieproces worden vervolgens beide zijden van elk brillenglas benaderd als een serie ontelbare individuele punten, om exact de juiste correctie op pixelniveau aan te kunnen brengen.

Het schommeleffect dat zich voordoet als u heen-en-weer of naar de grond kijkt wordt dankzij de HOYA’s Balanced View Control techniek geminimaliseerd. U hoeft hierdoor niet uw hoofd te draaien om scherp te zien, maar laat uw ogen het werk doen.

COMPUTERGLAZEN – iD WORKSTYLE V+

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

STROOMONDERBREKING

Geachte klant. In verband met werkzaamheden aan het net sluit Enexis vandaag de stroom af tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Hierdoor zijn wij tijdens deze periode gesloten. Excuses voor het ongemak.