Nieuwste ontwikkelingen op gebied van horen

De levensverrijkende technologie van ReSound LiNX Quattro

 • Een briljante geluidsbeleving met een heldere, natuurlijke en rijke klankopbouw.
 • Een oplaadbaar toestel met ‘s werelds langste gebruiksduur ooit.
 • Stream geluid vanaf iedere audiobron met rijk en gedetaileerd geluid.
 • Met de ReSound-app past u de instellingen van uw toestel gemakkelijk zelf aan, of legt u contact met onze audicien die u op afstand graag verder helpt.
 • Een stijlvol en discreet ontwerp.

Technologie maakt ons leven gemakkelijker, veiliger én leuker. Ook voor uw gehoor zijn inmiddels vele technologische hoogstandjes voorhanden. Dankzij supersnelle ontwikkelingen worden hoortoestellen steeds kleiner en slimmer en was het geluid nog nooit zo natuurlijk als nu! U hoeft daarom geen genoegen meer te nemen met moeilijk te volgen gesprekken in drukke omgevingen.

Het splinternieuwe Resound LiNX Quattro hoortoestel is een prachtvoorbeeld van wat wij ‘levensverrijkende technologie’ noemen. Zo heeft het toestel een briljante geluidsbeleving, volop streamingmogelijkheden én is het toestel oplaadbaar met ultralange gebruiksduur. Een unieke combinatie van voordelen die uw leven mooier maakt!

Maak een afspraak voor uw gratis proefperiode!

Phonak Marvel-technologieplatform

Het nieuwe Marvel-platform is het bewijs van Phonak’s oneindige inzet om het horen zonder beperkingen te verbeteren. De technologie biedt uitstekende hoorprestaties, spraakverstaan en geluidskwaliteit, ongeacht de luisteromgeving.

Alles gecombineerd in één wonderbaarlijk technologisch meesterwerk

Het Marvel-platform onderscheidt zich niet alleen van anderen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vanwege een combinatie van al zijn functies. In de hoortoestellen werken alle geavanceerde technologieën van Phonak in één verbonden systeem samen.

Wat maakt Marvel nog wonderbaarlijker?

AutoSense OS 3.0

De nieuwste generatie van de bedrijfseigen Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren. De technologie biedt u:

 • De hoogste kwaliteit geluidsstreaming
 • Verbetering van de geluidskwaliteit terwijl de hoorprestaties en het spraakverstaan in stand worden gehouden
 • Herkenning en automatische aanpassing om aan nog meer luistersituaties te kunnen voldoen dan ooit tevoren
 • Het eerste hoortoestel ter wereld dat gestreamde signalen classificeert

Binaural VoiceStream Technologie™

Deze unieke Phonak-technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. De verbinding tussen deze twee hoortoestellen zorgt ervoor dat u kunt profiteren van het horen van spraak in beide oren, voornamelijk in een luidruchtige omgeving, aan de telefoon of wanneer de hoortoesteldrager de spreker niet kan aankijken.

Bluetooth-verbinding met smartphones (iOS en Android) of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit

In tegenstelling tot andere beschikbare hoortoestellen, kan Marvel rechtstreeks verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone, of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit om zo elk type audio te streamen. Dit maakt ware handsfree telefoongesprekken mogelijk en er kunnen zelfs telefoonmeldingen worden ingesteld die via de hoortoestellen afgespeeld worden. Marvel biedt stereo-geluidskwaliteit voor het streamen van muziek, video’s, e-books, podcasts en meer.

AirStream™ Technologie

Phonak Marvel beschikt ook over AirStream™ om stream-signalen van topkwaliteit vanuit een tv of stereosysteem uit te zenden. In combinatie met de Phonak TV Connector, een eenvoudige plug-and-playoplossing, kunt u, dankzij de hoogwaardige geluidskwaliteit, optimaal van uw favoriete tv-programma’s en films genieten. Het lijkt op het gebruik van draadloze hoofdtelefoons, maar is misschien nog wel beter omdat de Marvel-hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat u de ultieme geluidskwaliteit ervaart.

Roger™

Marvel-hoortoestellen bevatten baanbrekende gehoortechnologie, zoals RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel-hoortoestellen kunnen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. Door deze unieke innovatie kunt u volledig deelnemen aan gesprekken, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen zoals restaurants, vergaderingen op het werk en bij schoolactiviteiten.

Najaar 2019 verkrijgbaar!

Oplaadbare lithium-ion-accutechnologie

Phonak loopt voorop op het gebied van oplaadbaarheid binnen de hoorsector met de introductie van oplaadbare lithium-ion-accu’s. De accu’s zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. U kunt de hele dag genieten van uw gehoor, inclusief streamen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar met gebruiksvriendelijke laadopties, waaronder de nieuwe Mini Charger Case met standaard USB-C-oplaadaansluiting.

U profiteert van:

Helder, rijk geluid

Wanneer we het hebben over liefde op het eerste geluid, bedoelen we niet alleen de eerste keer dat u Phonak Audéo Marvel uitprobeert, maar elke keer dat u de hoortoestellen draagt. Vanaf het moment dat u voor het eerst uw Marvel™-hoortoestellen inbrengt, kunt u een ongeëvenaarde geluidskwaliteit verwachten. Profiteer van betere spraakverstaanbaarheid in rumoer en een lagere luisterinspanning. Bovendien zult u versteld staan van hoe goed uw hoortoestellen presteren in het dagelijks leven.

 • Uitmuntende geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing

 • Betere spraakverstaanbaarheid in rumoer

 • Minder luisterinspanning in rumoer

 • Hoogste kwaliteit geluidsstreaming

Directe verbinding met smartphones, tv en meer

Phonak Audéo Marvel kan direct worden gekoppeld aan iOS, Android of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit. Bovendien kunnen de hoortoestellen met een eenvoudige plug-and-playoplossing, genaamd Phonak TV Connector, worden gebruikt om naar tv te kijken. U kunt Marvel-hoortoestellen net als een draadloze hoofdtelefoon gebruiken om naar de tv, muziek, e-books, podcasts en nog veel meer te luisteren. Altijd een geluidskwaliteit van topklasse bij het streamen.

 • Verbinding met veel dagelijks gebruikte elektronica

 • Hoortoestellen die gebruikt worden als draadloze stereohoofdtelefoons

 • Extra lange streamingtijd dankzij AirStream™ Technology

Handsfree gesprekken

Geniet van ware handsfree telefoongesprekken met ingebouwde microfoons die uw stem opvangen. Beantwoord of negeer oproepen met een eenvoudige druk op de knop, zelfs als de telefoon zich helemaal aan de andere kant van de kamer bevindt. Daarnaast is het mogelijk om in te stellen dat uw telefoonmeldingen hoorbaar zijn via uw Marvel-hoortoestellen.

 • Verbinding met smartphones – iOS en Android

 • De intelligente, hoorbare meldingen kunnen direct vanaf verbonden apparaten naar Marvel-hoortoestellen worden verzonden: telefoonoproepen, alarmen, e-mailmeldingen etc.

De kracht van oplaadbare technologie

Geniet de hele dag van onbeperkt horen en streamen dankzij de kracht van oplaadbare technologie. Dit betekent niet langer gedoe met wegwerpbare batterijen! Even opladen en gaan!

 • Geen gedoe met wegwerpbatterijen

 • Volledige dag horen, inclusief streamen

 • Supersnel laden

 • Accu is ontworpen om 6 jaar mee te gaan

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

STROOMONDERBREKING

Geachte klant. In verband met werkzaamheden aan het net sluit Enexis vandaag de stroom af tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Hierdoor zijn wij tijdens deze periode gesloten. Excuses voor het ongemak.