Herondek het wonder van geluid

Phonak Audéo™ Paradise

Niets klinkt als het geluid van Paradise​

Horen wordt beschouwd als iets wat we van nature doen. Kunnen horen is een integraal onderdeel van ons bestaan en fundamenteel voor ons algehele welzijn. Er is geen betere manier om geluid opnieuw te ontdekken dan met een hoortoestel dat door de natuur zelf geïnspireerd is. Er klinkt namelijk niets als het geluid van Paradise.

Phonak Audéo Paradise is het resultaat van tientallen jaren technologische expertise, innovatie en onwrikbare passie.

U profiteert van:

Helder, rijk geluid

Wanneer we het hebben over liefde op het eerste geluid, bedoelen we niet alleen de eerste keer dat u Phonak Audéo Paradise uitprobeert, maar elke keer dat u de hoortoestellen draagt. Vanaf het moment dat u voor het eerst uw Paradise™-hoortoestellen inbrengt, kunt u een ongeëvenaarde geluidskwaliteit verwachten. Profiteer van betere spraakverstaanbaarheid in rumoer en een lagere luisterinspanning. Bovendien zult u versteld staan van hoe goed uw hoortoestellen presteren in het dagelijks leven.

 • Uitmuntende geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing

 • Betere spraakverstaanbaarheid in rumoer

 • Minder luisterinspanning in rumoer

 • Hoogste kwaliteit geluidsstreaming

Directe verbinding met smartphones, tv en meer

Phonak Audéo Paradise kan direct worden gekoppeld aan iOS, Android of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit. Bovendien kunnen de hoortoestellen met een eenvoudige plug-and-playoplossing, genaamd Phonak TV Connector, worden gebruikt om naar tv te kijken. U kunt Paradise-hoortoestellen net als een draadloze hoofdtelefoon gebruiken om naar de tv, muziek, e-books, podcasts en nog veel meer te luisteren. Altijd een geluidskwaliteit van topklasse bij het streamen.

 • Verbinding met veel dagelijks gebruikte elektronica

 • Hoortoestellen die gebruikt worden als draadloze stereohoofdtelefoons

 • Extra lange streamingtijd dankzij AirStream™ Technology

Handsfree gesprekken

Geniet van ware handsfree telefoongesprekken met ingebouwde microfoons die uw stem opvangen. Beantwoord of negeer oproepen met een eenvoudige druk op de knop, zelfs als de telefoon zich helemaal aan de andere kant van de kamer bevindt. Daarnaast is het mogelijk om in te stellen dat uw telefoonmeldingen hoorbaar zijn via uw Paradise-hoortoestellen.

De kracht van oplaadbare technologie

Geniet de hele dag van onbeperkt horen en streamen dankzij de kracht van oplaadbare technologie. Dit betekent niet langer gedoe met wegwerpbare batterijen! Even opladen en gaan!

 • Geen gedoe met wegwerpbatterijen

 • Volledige dag horen, inclusief streamen

 • Supersnel laden

 • Accu is ontworpen om 6 jaar mee te gaan

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.