Hoorcentrum

HOORTOESTELLEN

Onze StAr gediplomeerde audiciens vinden vrijwel altijd een hoortoestel dat bij u past. Omdat wij zelfstandig en onafhankelijk zijn, zijn wij niet merkgebonden en heeft u het voordeel dat u altijd de keuze heeft uit een breed assortiment hooroplossingen voorzien van de laatste innovaties.

GEHOORBESCHERMING

Het gehoor is één van de belangrijke zintuigen en speelt een grote rol in onze communicatie, thuis en op het werk. Een overdaad aan geluid kan het gehoor ernstig en onherstelbaar beschadigen.
Wij leveren een groot scala aan gehoorbeschermings artikelen.

Zwemdoppen op maat

Moet het echt waterdicht zijn? En mag er absoluut geen water in je oren door bijvoorbeeld een geperforeerd trommelvlies of exceem? Dan is een zwemdop op maat een beter idee. Deze sluiten de gehoorgang helemaal af! Dan kan je een baantje trekken onder water, waterpoloën of surfen. Met een goede zwemdop op maat kan jij jouw favoriete activiteit gewoon blijven doen!

HULPMIDDELEN

Zowel voor mensen met als zonder hoortoestellen bestaan er hoorhulpmiddelen  die het leven een stuk aangenamer kunnen maken. Onze audiciens geven u graag advies over de mogelijkheden.
Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.