Hooroplossingen

Wij leveren een uitgebreid aanbod aan producten en diensten afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Deze hulpmiddelen kunt u gebruiken in samenwerking met uw hoortoestel of, indien u geen hoortoestel draagt of bij beginnende slechthorendheid zijn er hulpmiddelen die een oplossing kunnen bieden.

Voorbeelden van hoorhulpmiddelen zijn:
Versterkte telefoons, trilwekkers, lichtsignaal apparatuur, wek- en waarschuwingssystemen en koptelefoons. Deze kunt u gebruiken zonder dat uw partner hier hinder van ondervindt.

PerfectClean – Reinigen

109,95

Elektrisch reinigen en drogen van hoortoestellen (Luidsprekers In Het Oor). Handig all-in-one systeem! Het eerste en enige reinigingssysteem dat oorsmeer elimineert en vervolgens de hoortoestellen droogt. Door circulatie van speciale reinigingsvloeistof wordt oorsmeer effectief opgelost. Vervolgens wordt het oorsmeer gefilterd uit de reinigingsvloeistof. Deze cyclus loopt gelijktijdig voor beide oorstukjes. Na het reinigen wordt hete lucht verspreid en wordt de droogcapsule actief. Dit proces zorgt voor een perfecte droging van het gehele hoorsysteem. . Productinformatie. Begin de dag altijd met frisse en schone hoortoestellen en verzeker uzelf van een optimale prestatie van uw toestellen! Het gehele reiningsproces is volledig geautomatiseerd. De LED verlichting informeert over de voortgang van het proces. Het apparaat biedt 3 programma’s:
  1. Standaard reiniging/drogen oorstukjes/vocht verwijdering (110 min)
  2. Intensieve reiniging/drogen oorstukjes/vocht verwijdering (130 min)
  3. Uitgebreid drogen volledige hoorsysteem (90 min)
Als u vaak gehoorbescherming nodig hebt, kies dan voor maatproducten. De investering verdient zich dubbel en dwars terug. Ze voelen als ‘gegoten’; ze worden immers aangemeten op uw oren en gaan lang mee.
Volgende Product:
Product Image
Muffy
€24,95 v.a.

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.