Hooroplossingen

Wij leveren een uitgebreid aanbod aan producten en diensten afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Deze hulpmiddelen kunt u gebruiken in samenwerking met uw hoortoestel of, indien u geen hoortoestel draagt of bij beginnende slechthorendheid zijn er hulpmiddelen die een oplossing kunnen bieden.

Voorbeelden van hoorhulpmiddelen zijn:
Versterkte telefoons, trilwekkers, lichtsignaal apparatuur, wek- en waarschuwingssystemen en koptelefoons. Deze kunt u gebruiken zonder dat uw partner hier hinder van ondervindt.

Roger EasyPen

155,00

Roger™ EasyPen

Roger EasyPen is een effectieve maar toch eenvoudige microfoon met slechts twee knoppen voor klanten die ultieme eenvoud willen met volledige Roger-prestaties, inclusief luisteren naar multimedia.
Als u vaak gehoorbescherming nodig hebt, kies dan voor maatproducten. De investering verdient zich dubbel en dwars terug. Ze voelen als ‘gegoten’; ze worden immers aangemeten op uw oren en gaan lang mee.

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

STROOMONDERBREKING

Geachte klant. In verband met werkzaamheden aan het net sluit Enexis vandaag de stroom af tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Hierdoor zijn wij tijdens deze periode gesloten. Excuses voor het ongemak.