Hooroplossingen

Wij leveren een uitgebreid aanbod aan producten en diensten afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Deze hulpmiddelen kunt u gebruiken in samenwerking met uw hoortoestel of, indien u geen hoortoestel draagt of bij beginnende slechthorendheid zijn er hulpmiddelen die een oplossing kunnen bieden.

Voorbeelden van hoorhulpmiddelen zijn:
Versterkte telefoons, trilwekkers, lichtsignaal apparatuur, wek- en waarschuwingssystemen en koptelefoons. Deze kunt u gebruiken zonder dat uw partner hier hinder van ondervindt.

2
no
None
1
100
/hoor-oplossingen/

Hooroplossingen

Thumbnail
Roger EasyPen
155,00

Roger™ EasyPen

Roger EasyPen is een effectieve maar toch eenvoudige microfoon met slechts twee knoppen voor klanten die ultieme eenvoud willen met volledige Roger-prestaties, inclusief luisteren naar multimedia.
Roger Table Mic II
poa
Roger Table Mic II Roger Table Mic II is een microfoon die speciaal is ontwikkeld voor werkende volwassenen die regelmatig deelnemen aan vergaderingen. De microfoon selecteert de persoon die spreekt en wisselt automatisch tussen de deelnemers aan de vergadering.
PerfectClean – Reinigen
109,95
Elektrisch reinigen en drogen van hoortoestellen (Luidsprekers In Het Oor). Handig all-in-one systeem! Het eerste en enige reinigingssysteem dat oorsmeer elimineert en vervolgens de hoortoestellen droogt. Door circulatie van speciale reinigingsvloeistof wordt oorsmeer effectief opgelost. Vervolgens wordt het oorsmeer gefilterd uit de reinigingsvloeistof. Deze cyclus loopt gelijktijdig voor beide oorstukjes. Na het reinigen wordt hete lucht verspreid en wordt de droogcapsule actief. Dit proces zorgt voor een perfecte droging van het gehele hoorsysteem. . Productinformatie. Begin de dag altijd met frisse en schone hoortoestellen en verzeker uzelf van een optimale prestatie van uw toestellen! Het gehele reiningsproces is volledig geautomatiseerd. De LED verlichting informeert over de voortgang van het proces. Het apparaat biedt 3 programma’s:
  1. Standaard reiniging/drogen oorstukjes/vocht verwijdering (110 min)
  2. Intensieve reiniging/drogen oorstukjes/vocht verwijdering (130 min)
  3. Uitgebreid drogen volledige hoorsysteem (90 min)
Roger EasyPen
Roger™ EasyPen Roger EasyPen is een effectieve maar toch eenvoudige microfoon met slechts twee knoppen voor klanten die ultieme eenvoud willen met volledige Roger-prestaties, inclusief luisteren naar multimed… Lees meer
155,00
Roger Table Mic II
Roger Table Mic II Roger Table Mic II is een microfoon die speciaal is ontwikkeld voor werkende volwassenen die regelmatig deelnemen aan vergaderingen. De microfoon selecteert de persoon die spreekt en wisselt automatisch tussen de deelnem… Lees meer
poa
PerfectClean – Reinigen
Elektrisch reinigen en drogen van hoortoestellen (Luidsprekers In Het Oor). Handig all-in-one systeem! Het eerste en enige reinigingssysteem dat oorsmeer elimineert en vervolgens de hoortoestellen droogt. Door circulatie… Lees meer
109,95

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.