Contactlenzen

Ook voor uw contactlenzen bent u bij ons aan het juiste adres

Denkt u aan contactlenzen? Laat u dan adviseren door Wim Betzel Oog & Oor. Onze contactlensspecialisten zorgen ervoor dat uw lenzen volgens de modernste techniek worden aangemeten.
Zo heeft u iedere dag optimaal comfort van uw nieuwe contactlenzen.
U kunt bij ons terecht voor alle soorten lenzen.

Zachte contactlenzen

Omdat zachte lenzen zo comfortabel zijn zijn ze in veel situaties, zoals met sporten, ideaal. Het draagcomfort is hoog, je hoeft er nauwelijks aan te wennen en zijn ze ook goed te combineren met een bril.

Vormstabiele contactlenzen

Vormstabiele contactlenzen worden voor ieder oog apart op maat gemaakt. Het aanmeten van een vormstabiele contactlens vereist dan ook kennis en ervaring van de aanpasser. Met behulp van een topograaf en geavanceerde software berekent de optometrist of contactlensspecialist voor u de juiste contactlens. De mogelijkheden in enkelvoudige of multifocale uitvoering zijn zeer uitgebreid.

Nachtlenzen corrigeren je ogen terwijl je slaapt.
Overdag scherp zien zonder bril of lenzen.

Nachtlenzen

De hele dag scherp zien zonder bril of contactlenzen
Nachtlenzen (ortho-k) zijn lenzen die u, zoals de naam het al zegt, ‘s nachts draagt. Een nachtlens heeft geen direct contact met het hoornvlies, maar drijft op de traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm dat de voorkant van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze de ideale vorm aanneemt.

Multifocale contactlenzen

Scherp zien, dichtbij en veraf. Voor mensen die de kleine lettertjes van dichtbij niet meer kunnen zien, hebben wij speciale lenzen. Met multifocale contactlenzen kunt u zowel dichtbij als veraf scherp zien. De lenzen zijn comfortabel en u went snel.
Multifocale contactlenzen zijn leverbaar in vormstabiele en zachte uitvoering.

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.