Brillenglazen

Bij Wim Betzel Oog & Oor geven we u altijd een goed advies en bepalen samen met u de voor u meest geschikte brillenglazen. 

U kunt rekenen op een deskundig glasadvies, zodat de glazen volledig zijn afgestemd op uw wensen en waarmee u onder alle omstandigheden plezierig en rustig kunt kijken. De vakmensen van Wim Betzel Oog & Oor staan voor u klaar en nemen uitgebreid de tijd voor u. Zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kies het type glas

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige brillenglazen zijn geperfectioneerd dankzij verschillende recente innovaties. Sterktes worden individueel berekend en geproduceerd met puntsgewijze FreeForm-slijptechnieken. Aangezien voor elke pixel van het glasoppervlak de afzonderlijke waarde berekend wordt, kan elke sterkte op unieke wijze in het glas geslepen worden. Het resultaat is precisie tot op de pixel en een uitmuntende visuele prestatie.

Multifocale glazen

Heeft u steeds meer moeite om kleine letters te lezen? Ziet u wazig wanneer u tussen verschillende afstanden wisselt? Een multifocale bril is voor veel mensen de ideale oplossing om op alle afstanden weer scherp te kunnen zien, zonder telkens van bril te hoeven wisselen.

Speciale brillenglazen

MiYOSMART®

Het antwoord van Hoya voor Myopie Progressie bij jonge kinderen

Speciale brillenglazen

Macula degeneratie

E-Scoop® is een geavanceerd brillenglas speciaal ontworpen ter verbetering van het gezichtsvermogen voor mensen met Macula Degeneratie.

Computerglazen

Brillenglazen voor kristal helder zicht op het werk of voor gedetailleerde zaken.

Zonneglazen

Bescherming tegen de zon, geen hinderlijke reflecties en een contrastrijk zicht.

Brillenglas coatings

Voor extra bescherming van uw glazen en extra comfort tijdens het dragen

Meekleurende brillenglazen

Ontdek Hoya’s innovatieve meekleurende brillenglazen

Brillenglazen onderhouden

Voor langere levensduur  van uw glazen en extra comfort tijdens het dragen

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.