MYSELF

De beste versie van uzelf

MYSELF is het meest gepersonaliseerde multifocale glas van HOYA met vernieuwende technologie en mensgerichte innovaties. Een 100% geïndividualiseerde oplossing die u uitstekend zicht biedt bij alles wat u doet. Zodat u de beste versie van uzelf kunt zijn.

SUPERIEUR ZICHT OP ALLE AFSTANDEN MET MINDER VERVORMING

Ongeëvenaarde binoculaire Prestaties

MYSELF tilt binoculaire prestaties naar een nog hoger niveau dankzij beproefde Binoculaire Hamonization Technology en baanbrekende 3D Binocular Vision Technology.
73% van alle mensen met leesproblemen heeft voor hun linkeroog een andere voorgeschreven  sterkte dan voor hun rechteroog.⁴ Bij MYSELF wordt rekening gehouden met dit verschil en wordt dankzij Binocular Harmonization Technology de juiste balans gevonden voor beide ogen.
Door 3D Binocular Vision Technology kan bij MYSELF het ongewilde prismatische effect op de rand van het glas worden gecontroleerd. Het resultaat? Minder last van vervorming en vertekening in alle dimensies.

GEOPTIMALISEERD VOOR REAL-LIFE ACTIVITEITEN

Met AdaptEase Technology worden het gezichtsveld op korte en middellange afstand en de kijkovergang verbeterd, zonder dat het zicht veraf daaronder lijdt. Dankzij het geoptimaliseerde gezichtsveld biedt MYSELF een aangename ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook tijdens buiten activiteiten.

U profiteert van

 
  • Zeer helder zicht
  • Gemakkelijk schakelen met veel kleinere oog- en hoofdbewegingen
  • Stabiel zicht met minder vervorming en vertekening voor gemakkelijke gewenning aan verschillende visuele taken, waaronder het gebruik van digitale apparaten Aanzienlijk beter zicht op korte en middellange afstand zonder dat het zicht veraf daaronder lijdt
  • Geoptimaliseerd zicht op middellange afstand voor prettig gebruik van digitale apparaten
  • Ontspannen zicht, zelfs bij taken op een korte kijkafstand
  • Snelle en eenvoudige gewenning
⁴  Bestellingen van multifocale glazen in Europa in 2007 – 2013. Informatie opvraagbaar Hoya Vision Care
Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.