(Computer) Indoor brillenglazen

We maken uw werk en hobby aangenamer

HOYA indoorglazen zijn speciaal bestemd voor brildragers vanaf zo’n 40 jaar die veelvuldig kijken op de korte en middellange afstand. Door een ergonomisch evenwicht in diepte- en vertezicht hoeft u minder hoofdbewegingen te maken om alles haarscherp te zien.

Ze zijn een perfecte aanvulling op een multifocale bril en ideaal bij beeldschermwerk, op kantoor, bij speciale beroepen, maar bijvoorbeeld ook bij het lezen in bed, hobby’s als bridge, het maken van muziek of bij het klussen.

Hoyalux iD WorkStyle V+

Hoogwaardige op maat gemaakte indoorglazen
Lees meer

Lecture B TrueForm

Ergonomisch brillenglas voor werk op kantoor
Lees meer

Kies uit drie varianten voor maximale personalisatie

Close

Perfect voor specialistische hobby’s en beroepen, waarbij een grote precisie vereist is en een zo breed mogelijk gezichtsveld bij korte en middellange afstanden tot 1 meter gewenst is.

Screen

De beste keuze voor beeldschermwerk en voor beroepen die een soepel, scherp diepte- en breedtezicht voor afstanden dichtbij (tot 2 meter) nodig hebben.

Space

Bijzonder geschikt voor activiteiten waarbij de focus ligt op een afstand die iets verder reikt dan een computerscherm. Biedt kristalhelder zicht van dichtbij en een scherp gezichtsvermogen zo ver als het oog kan zien.

Voordelen voor de brildrager

  • Ruim gezichtsveld op korte en middellange afstand, wat uitermate geschikt is om te lezen en mobiele apparaten te gebruiken
  • Soepele, comfortabele overgangen tussen de verschillende kijkafstanden. Perfect en moeiteloos scherpstellen, uitmuntende diepteperceptie
  • Het hoogste niveau van precisie

COMPUTER GLAZEN

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

STROOMONDERBREKING

Geachte klant. In verband met werkzaamheden aan het net sluit Enexis vandaag de stroom af tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Hierdoor zijn wij tijdens deze periode gesloten. Excuses voor het ongemak.