Zonnebrillen

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

De meeste zonnebrillen kunnen door ons worden voorzien van glazen op sterkte, met of zonder leesdeel.

SERENGETI

Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen. Om dit te goed uit te leggen, hebben wij alle belangrijke informatie op een rij gezet. Na het lezen van deze info weet je waarom Serengeti zonnebrillen echt bijzonder zijn en het beste bieden voor je ogen.

Maak kennis met Serengeti, een beleving op zich!

DRIE FUNCTIES IN ÉÉN GLAS

Serengeti glazen onderscheiden zich omdat ze als enige drie belangrijke functies aanbieden in één glas.

Meekleurend (Photochromic)
De glazen passen zich aan de lichtsituatie aan. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en lichter bij donkere omstandigheden. Het licht op de weg bijvoorbeeld, is onvoorspelbaar. Soms word je verblind. Doordat de glazen zich aanpassen voorkom je dat en krijg je geen vermoeide ogen. Alle glazen van Serengeti zijn meekleurend.

Blauwlichtfilter (Spectral Control Filter®)
Iedere kleur wordt individueel gefilterd en het schadelijke blauwe licht maar liefst voor 95%. Het Spectral Control Filter® beschermt de ogen tegen het blauwe licht en zorgt voor een goed contrast. Het geeft kijkcomfort, helderheid bij elk weertype en zorgt voor een veilig gevoel. Alle glazen van Serengeti zijn voorzien van het Spectral Control Filter®.

Minder schittering (Polarization)
Het zonlicht wordt herschikt zodat er een rustig beeld ontstaat. De polarisatiefilm zit tussen twee lagen glas in, waardoor deze laag niet kan slijten of beschadigen. Dit biedt perfecte bescherming. Doordat je extra scherp beeld hebt, word je niet afgeleid tijdens het rijden en heb je optimaal kijkcomfort. Het merendeel van de Serengeti glazen is gepolariseerd.

2 SOORTEN GLAS

Mineral Lens
Dit mineraal glas is 20% lichter en 20% dunner dan het standaard glas in de branche. Door de thermische harding en drie Serengeti technologieën biedt dit glas een ongeëvenaarde kijkervaring.

Serengeti Mineral LensErvaar de optisch meest geavanceerde glazen ter wereld
Onze minerale glazen beginnen als borosilicaat glas van Corning®, een glas wat extreme temperatuurwisselingen kan weerstaan en zorgt voor ongeëvenaard scherp zicht.

Kras- en schokbestendig
De glazen worden chemisch gehard om ze kras- en schokbestendig te maken, waarna ze geslepen worden totdat ze perfect zijn. Ieder paar minerale Serengeti glazen is uniek en wordt gemaakt via een proces van thermische harding. Bij Serengeti wordt altijd een ongeëvenaarde aandacht gegeven aan ieder detail bij de productie van de glazen.

Antireflectiecoating binnenzijde
De antireflectiecoating is aangebracht op de binnenzijde van het glas, waardoor verblinding wordt voorkomen.

Polar PhD™ 2.0 Lens
Deze innovatie is speciaal voor Serengeti ontwikkeld. Dit kunststof glas biedt een geweldige visuele scherpte en het hoogste niveau van UVA/UVB-bescherming. Een slim glas met de drie Serengeti technologieën plus extra’s.

Serengeti Polar PhD LensBalans – Prestatie – Helderheid
Een nieuw materiaal met zeer gunstige eigenschappen genaamd Trivex®. Gemaakt met de NXT®technologie, 75% lichter dan glas en 10% lichter dan polycarbonaat. Trivex® is oorspronkelijk ontworpen voor o.a. straaljagerschermen en voorruiten van helikopters, om de extreme temperatuurverschillen te kunnen weerstaan en omdat het zeer slagvast is.

Geen stof – Geen vingerafdrukken – Geen waterspetters op het glas
De water- en vetafstotende coating aan de buitenzijde van het glas, stoot water, vingerafdrukken en vuil af.

Anticondenscoating binnenzijde
Bij temperatuurwisselingen kunnen glazen beslaan. Om dat te voorkomen is er een hoogwaardige anticondenscoating aangebracht voor beter zicht. Deze kan steeds gereactiveerd worden door het glas met water schoon te maken.

SERENGETI OP STERKTE

Serengeti heeft ook glazen op sterkte. Optimaal zicht met dezelfde sterke eigenschappen.


VARIO DRIVE THIN DESIGN

Het ultieme in lichtgewicht lenstechnologie. Serengeti® VARIO Drive Thin Design is de absolute top als het gaat om de meest geavanceerde slijptechniek in de optische industrie. Geproduceerd uit Trivex® met gebruik van de NXT® technology. Neem daarbij ook nog eens de unieke Serengeti® polariserende en meekleurende filters, en u hebt een glas op sterkte dat door niets geëvenaard kan worden.

HOOGWAARDIG GLAS, OP MAAT GEMAAKT

Serengeti® VARIO Drive Thin Design technology is verkrijgbaar voor vrijwel alle Serengeti® monturen, inclusief vijf verschillende photochromic glaskleuren – gepolariseerd en niet gepolariseerd.

EEN ONGEËVENAARD BEREIK IN STERKTES

  • Verkrijgbaar in enkelvoudig en multifocaal.
  • Tot 45% lichter en 72% dunner dan standaard glazen.
  • Geavanceerde technologie verzekert u van superieure precisie, comfort en pasvorm.
  • Schokbestendig.

Het merk Ray-Ban is het bekenste zonnebrillen merk ter wereld. De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force onder leiding van Generaal MacCready een zonnebril wilde laten ontwerpen voor piloten. Dit resulteerde in model Aviator met de bekende Grijs-Groene G15 lenzen. De naam Ray-Ban werd officieel als merk gedeponeerd in 1937, wat dan ook wordt gezien als het geboortejaar van het merk. De Ray Ban collectie kenmerkt zich door zijn hippe en trendy stijl en is geschikt voor jong en oud.


Ieder nieuw seizoen wordt de collectie weer uitgebreid met nieuwe modellen. De “Iconic” modellen blijven echter leverbaar en zijn onverminderd populair.

Veel Ray Ban zonnebrillen worden ook met gepolariseerde glazen geleverd. Ieder model is in meerdere montuur- en glaskleuren leverbaar.

Tijdloze schoonheid en elegantie zonder compromis

Gucci is opgericht in 1921 in Florence en is een van de leidinggevende luxe fashion brands.  Begin 2015 stapte Gucci aan boord van een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis onder creatieve leiding van Alessandro Michele die met z’n eigentijdse visie de reputatie van het merk als een van ‘s-werelds meest invloedrijke luxe mode-merk opnieuw bevestigd. Eclectisch, romanties, en bovenal eigentijds is Gucci momenteel bezig aan een moderne benadering van mode en daarmee een nieuwe definitie voor luxe voor de 21ste eeuw.

Zonnebrillen

Scroll Up
Ruime keuze aan trendy
zonnebrillen
OOK OP STERKTE 

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.