Gehoorbescherming

Naast universele gehoorbeschermings producten leveren wij voor langdurig gebruik maatwerkproducten zoals otoplastieken en oorstukjes. Maatwerk-producten worden gemaakt met speciale filters, zoals een muziek- of schietfilter. Ook mensen met gehoorverlies, hoortoesteldragers of mensen met een cochleair implantaat kunnen bij ons terecht.

Wim Betzel Oog & Oor levert een totaalaanbod voor iedereen die goed en veilig wil horen.

Vliegen

9,95

De NOIZEZZ Premium fly

Voor in het vliegtuig
Kom uitgerust aan met oordopjes in tijdens het vliegen. Het geluid van vliegtuigmotoren kan soms zeer vermoeiend zijn. Met NOIZEZZ fly oordopjes kun je relaxed en comfortabel reizen. Zo kun je ontspannen op vakantie of op zakenreis gaan en kom je uitgerust aan. Toepassingen:
  • Rust tijdens het vliegen
Dempingswaarden:

De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. De vliegdopjes hebben wij zodanig ontwikkeld dat de omgevingsgeluiden zoveel mogelijk gedempt worden maar waarschuwingssignalen nog wel te horen zijn.

Als u vaak gehoorbescherming nodig hebt, kies dan voor maatproducten. De investering verdient zich dubbel en dwars terug. Ze voelen als ‘gegoten’; ze worden immers aangemeten op uw oren en gaan lang mee.
 

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.