Gehoorbescherming

Naast universele gehoorbeschermings producten leveren wij voor langdurig gebruik maatwerkproducten zoals otoplastieken en oorstukjes. Maatwerk-producten worden gemaakt met speciale filters, zoals een muziek- of schietfilter. Ook mensen met gehoorverlies, hoortoesteldragers of mensen met een cochleair implantaat kunnen bij ons terecht.

Wim Betzel Oog & Oor levert een totaalaanbod voor iedereen die goed en veilig wil horen.

1
No
None
1
100
/bescherming/

Gehoorbescherming

Thumbnail
Bouw
24,95
Toepassingen:
 • Zware industrie
Wel het zware werk, niet de zware hoofdpijn. In de zware industrie staat veiligheid bovenaan. Ook voor je oren. NOIZEZZ maakt speciale gehoorbescherming die ervoor zorgt dat je gehoor geen schade oploopt.
 • Bouw
Met goede gehoorbescherming zorgt u voor een veilige, verantwoorde en beschermde werkomgeving.
 • Vuurwerk
Deze zwaarste filter beschermd je oren tegen harde vuurwerkknallen.
 • Ongestoord studeren en lezen
Met deze oordopjes raakt u niet snel meer afgeleid tijdens het studeren.
Maatwerk
155,00
Deze beschermers behoren tot de top beschermers en zijn geschikt voor alle omstandigheden.
Maatwerk – motoruitvoering
155
De tips van deze beschermers zijn vervangen door silicone-ringen, waardoor de beschermers geschikt zijn om onder de helm te dragen.
Motor- of Cabriorijders
24,95

#1 oordop voor Motor- of Cabriorijders

De meest comfortabele universele oordop voor onder je motorhelm! Omdat de oordopjes niet uit je oren steken, heb je geen last van drukpijn. Door de bijgeleverde 4 maten, zit er altijd een maat bij die het beste past. Waardoor je lange ritten kunt maken zonder irritaties. Een “must have” voor iedere motor rijder. Ook leuk om cadeau te geven.
Muffy
24,95 v.a.
Gehoorbescherming voor kinderen. De Alpine Muffy oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten. Deze gehoorbeschermer is ook zeer geschikt voor beter geconcentreerd leren en lezen thuis en op school.

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Gezien bij Het Jeugdjournaal
 • Aanbevolen voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar
 • SNR-waarde 25 dB
 • Zeer comfortabel door zachte hoofdband
 • Verstelbaar, gaat jaren mee
 • Inklapbaar, makkelijk meenemen en opbergen
 • In vijf kleurstellingen, voor jongens én meisjes
 • Robuust en duurzaam, zeer goede kwaliteit
 • Met gratis Protect&Go opbergtasje
 • Makkelijk te reinigen
 • Dutch Design
Muziek
24,95

Muziek oordopjes voor muzikanten en muziekliefhebbers

Luisteren naar muziek is geweldig, te harde muziek kan het plezier verminderen. NOIZEZZ muziek oordopjes laten de beleving intact, maar maken het volume zachter.
Schietsport of jagen
59,95
Unieke herbruikbare oordopjes met impulsfilter. Inclusief 4 maten in de verpakking S, M, L en XL.
 • Voorkomt gehoorschade en een piep in je oren
 • Zit zeer comfortabel in je oor door het unieke knikje in het ontwerp
 • Omgevingsgeluiden en gesprekken blijven behouden
 • Onzichtbaar doordat ze niet uitsteken
Slaapdoppen
7,50
Heeft u een snurkende partner of last van uw omgeving? Dan zorgen zijn deze slaapdoppen voor een rustige slaap. Unieke herbruikbare slaapdopjes voor als u rustig wilt slapen. Thuis of op vakantie. Inclusief 4 maten in de verpakking.
 • Dempt omgevingslawaai en snurkgeluiden
 • Zit zeer comfortabel in je oor door het unieke knikje in het ontwerp
 • Ideaal tijdens de vakantie in een hotel of op de camping
 • Wekker blijft hoorbaar
 • Ook comfortabel voor zijslapers doordat ze niet uitsteken
Slapen – Maatwerk
90,00
Maatwerk slaapdopjes. Deze worden ook in transparante uitvoering gemaakt.
Vliegen
9,95

De NOIZEZZ Premium fly

Voor in het vliegtuig
Kom uitgerust aan met oordopjes in tijdens het vliegen. Het geluid van vliegtuigmotoren kan soms zeer vermoeiend zijn. Met NOIZEZZ fly oordopjes kun je relaxed en comfortabel reizen. Zo kun je ontspannen op vakantie of op zakenreis gaan en kom je uitgerust aan. Toepassingen:
 • Rust tijdens het vliegen
Dempingswaarden:

De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. De vliegdopjes hebben wij zodanig ontwikkeld dat de omgevingsgeluiden zoveel mogelijk gedempt worden maar waarschuwingssignalen nog wel te horen zijn.

Zwemmen
7,50
Als je buisjes hebt of een gevoelig trommelvlies wil je het liefst geen water in je oor. Maar natuurlijk wil je wel kunnen genieten in het zwembad of de zee. NOIZEZZ aqua sluit de gehoorgang goed af, zo komt er geen vocht in het oor en dat geeft een rustig gevoel. Beschermt ook surfers tegen het surfer’s ear. Toepassingen:
 • Watersport
Voor in het zwembad, ter voorkoming van een “surfers ear” bij surfers en tijdens andere watersporten.
Bouw
Toepassingen: Zware industrie Wel het zware werk, niet de zware hoofdpijn. In de zware industrie staat veiligheid bovenaan. Ook voor je oren. NOIZEZZ maakt speciale gehoorbescherming die ervoor zor… Lees meer
24,95
Maatwerk
Deze beschermers behoren tot de top beschermers en zijn geschikt voor alle omstandigheden.
155,00
Maatwerk – motoruitvoering
De tips van deze beschermers zijn vervangen door silicone-ringen, waardoor de beschermers geschikt zijn om onder de helm te dragen.
155
Motor- of Cabriorijders
#1 oordop voor Motor- of Cabriorijders De meest comfortabele universele oordop voor onder je motorhelm! Omdat de oordopjes niet uit je oren steken, heb je geen last van drukpijn. Door de bijgeleverde 4 maten, zit er altijd een maa… Lees meer
24,95
Muffy
Gehoorbescherming voor kinderen. De Alpine Muffy oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en mu… Lees meer
24,95 v.a.
Muziek
Muziek oordopjes voor muzikanten en muziekliefhebbers Luisteren naar muziek is geweldig, te harde muziek kan het plezier verminderen. NOIZEZZ muziek oordopjes laten de beleving intact, maar maken het volume zachter.
24,95
Schietsport of jagen
Unieke herbruikbare oordopjes met impulsfilter. Inclusief 4 maten in de verpakking S, M, L en XL. Voorkomt gehoorschade en een piep in je oren Zit zeer comfortabel in je oor door het unieke knikje in het ontwerp… Lees meer
59,95
Slaapdoppen
Heeft u een snurkende partner of last van uw omgeving? Dan zorgen zijn deze slaapdoppen voor een rustige slaap. Unieke herbruikbare slaapdopjes voor als u rustig wilt slapen. Thuis of op vakantie. Inclusief 4 maten in de verpakking. … Lees meer
7,50
Slapen – Maatwerk
Maatwerk slaapdopjes. Deze worden ook in transparante uitvoering gemaakt.
90,00
Vliegen
De NOIZEZZ Premium fly Voor in het vliegtuig Kom uitgerust aan met oordopjes in tijdens het vliegen. Het geluid van vliegtuigmotoren kan soms zee… Lees meer
9,95
Zwemmen
Als je buisjes hebt of een gevoelig trommelvlies wil je het liefst geen water in je oor. Maar natuurlijk wil je wel kunnen genieten in het zwembad of de zee. NOIZEZZ aqua sluit de gehoorgang goed af, zo komt er geen vocht in het oor en dat … Lees meer
7,50
 

Scroll Up

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.