Wim-Betzel-Oog en Oor-Logo

BRILLEN - CONTACTLENZEN - HOORTOESTELLEN

OPTICIEN - OPTOMETRIST - AUDICIENU bevindt zich hier / OOG / Herenmonturen

HEREN MONTUREN


Image caption.
Image subcaption.

In onze heren-monturen collectie vindt u alle mogelijke stijlen. Voor jong en oud, van een hip trendy montuur tot een exclusief montuur, gemaakt van walsdouble of buffelhoorn. Wij nodigen u graag uit om u geheel vrijblijvend te oriënteren.

VOLRAND MONTUREN


Bij deze monturen worden de glazen volledig omvat door de rand van het montuur. Deze monturen worden in alle materialen geleverd.

NYLOR MONTUREN


Deze monturen bezitten alleen een boven- of onderrand. De glazen worden door middel van een nylon- of metaaldraad in het montuur vastgehouden. Ook deze monturen worden in alle materialen geleverd.

GLASBRILLEN


Glasbrillen bestaan enkel uit de poten (veren) en neusbrug. Deze kunnen op verschillende manieren aan de glazen bevestigd worden. U bent bij een glasbril vrij in de keuze van het model van de glazen.

LOOK-OVERS


Heeft u uitsluitend behoefte aan een leesbril, dan hebben wij voor u een uitgebreide keuze uit zogenaamde Look-Overs. U kijkt over de bril in de verte en naar beneden in een ruim leesdeel. Omdat meestal het rechter- en linkeroog een sterkteverschil hebben kunnen wij deze brillen exact op maat maken voor een zo comfortabel mogelijk zicht.